El meu pensament em porta, sovint, a reflexionar sobre els treballs de cultura popular i els seus conreadors, escriptors, artistes i esportistes. Molts valors de les lletres, les arts i els esports no reben l’atenció que penso es mereixen. Potser no són genials en la forma, però, sovint, ho són en el fons. I el fons és la font i la humilitat la seva grandesa. Amb la mateixa humilitat he obert aquest blog.

dissabte, 4 de maig de 2013

CORRE PER LA INDEPENDÈNCIA

Els camins de la història sempre van plens. Peró no sempre la seva plenitud respon a l’esperit dels pobles. La independència de Catalunya ensopega cada dia amb obstacles massa forts que volen fer dessistir als corredors de la independència fent-els-hi creure que no hi ha meta d’arribada. Veritablement els obstacles són insuperables? La postura dels corredors és molt clara, continuaran corrent. I aquesta predisposició és un signe prou clar que s’arribarà a la meta. Molta gent a Catalunya té les idees prou clares. L’exemple, les curses per a la indepenència. La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i l’Associació Nacional Catalana han programat un Circuit Corre per la independència que té el tret de sortida a Cardedeu en el marc de la Fira de Sant Isidre el diumenge dia 5 de maig. Aquest circuit palesa amb prou força i claretat que  la cursa cap a la independència no té aturador. Aquesta voluntat van poder comprobar-la tots els assistents barcelonins i no barcelonins presents a la Plaça de Catalunya on en les oficines de la Fundació Catalunya Estat hi penjava una pancarta de 150 m2 proclamanant Catalunya nou estat europeu. Molt fotografiada pels estrangers i amb una gran difusió en les xarxes nacionals i internacionals. El circuit CORRE PER LA INDEPENDÈNCIA consta de les cinc curses següents XIX Cursa Fira de Sant Isidre, Cardedeu (5-5.13).XXIII Cursa Vila Olímpica. Barcelona (30-6-13). 36ena Cursa d’Espluga de Francolí (27-7-13). XIV Cursa Ronda 43. Mataró (11-9-1 3) i 24ena Cursa del Torró.
 
Surt de Concavell i arriba a Agramunt (12-10-13). Les categories per sexe són: Seniors, nascuts el 1977 i posteriors.- Veterans A: nascuts entre 1978-1969 i Veterns B nascuts entre 1968 i anteriors. Paral·leles a les del circuit n’hi ha altres d’aherides que són: Cros de Sant Jordi, Navàs (20-4-13). Cursa el Vent. Els Raguers (5-5-13). Mitja Tossa de Mar (12-5-13). Caminem cap a la independència Barcelona (Sants) ((26-5-13) VIIena Cursa de la Guineu. Vilanova de Bellpuig (2-6-13). IX Cursa de Cantonigros (9-6-13). Cronomola. La Torre de Fontanella (23-6-13) i Olla de Núria. Queralbs (21-7.13). Darrera d’aquesta activitat esportiva i d’altres sota l’aixepluc de l’UFEC hi vull la idea de que un Estat Català propi benefia l’esport. La qualitat de l’esport català és una garantía fefaent de la necessitat d’una Catalunya Independent. La llavor hi és i de conreadors n’hi ha, només cal que la gran majoria de la terra catalana sigui del tot saonada.

Per més informació podeu entrar a la web  http://www.correperlaindependencia.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada