El meu pensament em porta, sovint, a reflexionar sobre els treballs de cultura popular i els seus conreadors, escriptors, artistes i esportistes. Molts valors de les lletres, les arts i els esports no reben l’atenció que penso es mereixen. Potser no són genials en la forma, però, sovint, ho són en el fons. I el fons és la font i la humilitat la seva grandesa. Amb la mateixa humilitat he obert aquest blog.

dimecres, 19 d’abril de 2017

El regal d’una setmana poèticaDiumenge, Sant Jordi i festa del llibre i la rosa, serà el cim de la muntanya que desperta grans il·lusions, la cultura, essent la poesia un dels seus cims. La setmana en la que estem immersos i que faig meva amb la meva senzilla poesia em fa viure un munt de sensacions que m’agrada compartir. Perdoneu, amics, la meva gosadia i si ho penseu, el meu orgull. Hem sento protagonista per amistat des d’el silenci perquè se m’han ofert col·laboracions que eixamplen l’ànima.
El dijous, dia 20, la regidora de cultura de Bigues  Riells m’ha convidat a col·laborar en la festa de poesia que se celebrarà al centre Cívic a les 19 h. en homenatge a una poeta de la població amb el lliurament de premis del Concurs de Poesia celebrat en honor d’ella . El valor i la importància de la poesia será el tema de la meva intervenció, recordant una poeta de la renaixença que estiuejava a Bigues i Riells, Maria de Benlloch.
El divendres, dia 21, compartirè la Festa dels Jocs Florals de l’Escola ACESCO de Parets del Vallès, una escola que treballa molt la poesia i els seus alumnes participen en el Concurs de Poesia Escolar organitzat per Niu d’artt poètic i en el que demostren la qualitat del seu aprenentatge literari. Tenir l’oportunitat d’aprendre dels alumnes és un regal de la vida que no es pot perdre.
Dissabte 22, jornada de matí i tarde. El matí trobada d’escriptors locals i comarcals a la Porxada de Granollers per compartir els valors de la paraula escrita i presentar el teu darrer llibre, enguany GLOPS ERÒTICS DE SOSPIRS BÍBLICS. I la tarde participació en el recital de poesia a Lliçà de Vall a la Sala de Plens de l’Ajuntament amb motiu de la setmana cultural.
Dia 23, Sant Jordi, recital del més del Niu d’Art, que se celebra a la Plaça de la Vila a les 11’30 h. del matí participant en els actes de la Festa del Llibre i de la Rosa, organitzats per l’Ajuntament i presentació del meu llibre compartint-la amb companys del Niu d’Art.
Perdoneu-me la gosadia informant-vos d’on podeu trobar els meus dos darrers llibres de poesia. Qui ho desitgi, els llibres  ULLS DEL TEMPS PLOREN i GLOPS ERÒTICS DE SOSPIRS BÍBLICS els pot aquirir online sol·licitant-los a KIT-BOOK,servicios editoriales i en paper a les següents llibreries:
A Granollers: Llibreria la Gralla i Llibreria Buñuel
A Mollet: Llibreria ILLA
La Garriga: Llibreria Ostrogof
A Parets del Valles: Llibreria Imprempta Farrès i Llibreria Elefant
A Puigcerdà: llibreria Viladesau
A Palamós: llibreria La Gavina (Glops eròtics)
A Torellò: Llibreria Xicoy ( Ulls del temps)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada