El meu pensament em porta, sovint, a reflexionar sobre els treballs de cultura popular i els seus conreadors, escriptors, artistes i esportistes. Molts valors de les lletres, les arts i els esports no reben l’atenció que penso es mereixen. Potser no són genials en la forma, però, sovint, ho són en el fons. I el fons és la font i la humilitat la seva grandesa. Amb la mateixa humilitat he obert aquest blog.

dimecres, 8 d’octubre del 2014

esportistes pel sí-sí


TRACTAMENT DE L’ARTROSI


ESPAI TRANQUIL BARBANY
Divendres 9 d0ctubre de 2014 a les 19 h.
TRACTAMENT DE L’ARTROSI pel Dr. David Vàzquez, acompanyat dels Drs. Robert Soler Rich i Lluis Orozco Delclós.
Conec i sóc amic del Dr.Robert Soler Rich per les relacions que fa uns anys vam tenir a casa perquè ell fou que controlava el procès de la malaltia reumàtica de la meva esposa. La seva presència m’ha decidit a escriure aquesta nota perquè l’equip que serà present a l’Espai Tranquil Barbany és extraordinari. Aconsello i recomano a les persones afectades per problemes reumàtics, el famós dolor, que no se la perdin. S’assebentaran de la situació sanitària actual de les malalties reumàtiques i podreu intercanviar opinions amb tres aurtoritats de la medecina catalana. Us ho recamano Joan Sala Vila

dilluns, 6 d’octubre del 2014

ELS ÀNGELS JUGUEN A FUTBOL

Parets, poble lector va celebrar la seva festa anyal amb una gran participació popular amb la finalitat de promocionar el seu objectiu bàsic: la lectura. Parades de llibres, tallers, manifestacions artístiques de petits i grans i una col·laboració del Niu d’Art amb un recital en el que hi van participar tots els components de la Junta i afiliats. Quaranta minjuts de poesía que acompanyaven a joves artistes plàstics que amb la seva creativitat interpretaven cromàticament el conte de la Caputxeta Vermella. Entre aquestes activitats, l’alcalde a Parets, Sr. Sergi Mingote, excel·lent esportista, que a primeres hores del matí participà en una cursa benéfica, va presentar el  meu llibre Els àngels juguen a futbol, amb un exhaustiu anàlisi de la filosofia del llibre i amb una interpretació reflexiva sobre els punts més importants. Certament que no es tracta d’un libre de tècniques esportives, com vaig remarcar al concedir-me la paraula, sinò d’una metáfora que aprofita un partit de futbol per fer a la seva imatge una comparació amb el model de societat en les seves dues vessants, la global i la individual.