El meu pensament em porta, sovint, a reflexionar sobre els treballs de cultura popular i els seus conreadors, escriptors, artistes i esportistes. Molts valors de les lletres, les arts i els esports no reben l’atenció que penso es mereixen. Potser no són genials en la forma, però, sovint, ho són en el fons. I el fons és la font i la humilitat la seva grandesa. Amb la mateixa humilitat he obert aquest blog.

divendres, 28 de novembre del 2014

UNA FELICITACIÓ NADALENCA DE XOCOLATEFelicitar el Nadal amb una postal de Xocolate no és només una felicitació a Granollers, és el reconeixement d'una ciutat que treballa per la pau del món i que desitja que cada dia neixi a totes les llars una nova vida, digna, feliç i porti l'alegria. Aquesta és la felicitació creada  per Xocolates Granollers. A la capital del Vallés, enguany, felicitem-nos amb xocolate.

dilluns, 24 de novembre del 2014

Canvi d'escenari en el recital de diumenge
El recital del Niu d'Art Poètic de Parets del Vallès es trasllada el diumenge dia 30 de novembre de la Sala Basart al Teatre de Can Rajoler, a la mateixa hora. Hi esperem tot el Parets cultural.