El meu pensament em porta, sovint, a reflexionar sobre els treballs de cultura popular i els seus conreadors, escriptors, artistes i esportistes. Molts valors de les lletres, les arts i els esports no reben l’atenció que penso es mereixen. Potser no són genials en la forma, però, sovint, ho són en el fons. I el fons és la font i la humilitat la seva grandesa. Amb la mateixa humilitat he obert aquest blog.

dimecres, 20 de maig del 2015

DEFENSA DE CATALUNYA AL PARLAMENT EUROPEU

La passivitat de l'Estat Espanyol envers els atacs antidemocràtics que rep CATALUNYA ha provocat la denúncia al Parlament Europea, denúncia que presenten les entitats relacionades en el cartell, destacant la presència del Jutge Santi Vidal que explicarà el perquè de la seva sanció i com s'ha vulnerat el dret nacional i internacional.
Accions com aquesta han de tenir continuitat i seria bo que els ciutadans també ens manifestèssim amb la seguretat que l'Associació DRETS, d'advocats, ens donaria el seu suport i informaria de com s'ha de fer la denúncia i maneres de presentar-la. Una acció que tindrà darrere el suport de tots els catalans que de veritat estimem Catalunya.

dimarts, 19 de maig del 2015

Tertúlia del Niu d'Art, del mes de maig

La Tertúlia literària del Niu d'Art amb lam presència de Pep Salsetes, un bgran mestre de la restauració palesa el valor creatiu de valors poètics d'un cuiner i d'una cuinera. No només ho demostra amb fets sinó fent pedagogia de la cuina amb els llibres que ha escrit. Tenen ul valor afegit dels fruits de la terra i del temps i el de la cuina de casa. Els títols són: LA CUINA DE LES QUATRE ESTACIONS i el darrer LA CUINA DELS VALLESANS.
Una tertúlia que obre les portes a tothom amb la complicitat del restaurant El Jardí. La cuina també és cultura. M'agradaria que el menjador d'El Jardí s'omplís de gom a gom.Mentre ampliem el nostres coneixements de cuina podem assoborir un plal combinat, un entrepà, una beguda o el plaer d'escoltar.

dilluns, 18 de maig del 2015

CASAL D'ESTIU MUSICAL


LLUM DE PRIMAVERA

Una exposició presentada per Antonio Reyes sempre és interessant, essent més incissiva la imatge amb una presència més llaminera la de natures mortes. Però quan la mostra és dels seus alumnes hi descobrim el valor afegit de la capacitat comunicadora i alliçonadora d'un autèntic fan de les arts plàsiques, com és l'amic Antonio Reyes. La sseva dedicació a les belles arts li ha encomanat una necessitat inevitable de trametre als altres no nonmés els seus sentiments poètics sinò també la manera de manifestar-los artísticament amb la pintura. L'art quan esdevé una passió obra portes de creativitat que ajuden a esdevenir aquella persona que vol ser, fent realitat el poder de la capacitat artística que cada ser humà porta en el seu esperit. Només cal descobrir-la, creure-hi i posar-la en pràctica. Antonio Reyes hi ajuda perqué, a la vegada, tambés és pedagog.