El meu pensament em porta, sovint, a reflexionar sobre els treballs de cultura popular i els seus conreadors, escriptors, artistes i esportistes. Molts valors de les lletres, les arts i els esports no reben l’atenció que penso es mereixen. Potser no són genials en la forma, però, sovint, ho són en el fons. I el fons és la font i la humilitat la seva grandesa. Amb la mateixa humilitat he obert aquest blog.

dimecres, 20 de maig de 2015

DEFENSA DE CATALUNYA AL PARLAMENT EUROPEU

La passivitat de l'Estat Espanyol envers els atacs antidemocràtics que rep CATALUNYA ha provocat la denúncia al Parlament Europea, denúncia que presenten les entitats relacionades en el cartell, destacant la presència del Jutge Santi Vidal que explicarà el perquè de la seva sanció i com s'ha vulnerat el dret nacional i internacional.
Accions com aquesta han de tenir continuitat i seria bo que els ciutadans també ens manifestèssim amb la seguretat que l'Associació DRETS, d'advocats, ens donaria el seu suport i informaria de com s'ha de fer la denúncia i maneres de presentar-la. Una acció que tindrà darrere el suport de tots els catalans que de veritat estimem Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada