El meu pensament em porta, sovint, a reflexionar sobre els treballs de cultura popular i els seus conreadors, escriptors, artistes i esportistes. Molts valors de les lletres, les arts i els esports no reben l’atenció que penso es mereixen. Potser no són genials en la forma, però, sovint, ho són en el fons. I el fons és la font i la humilitat la seva grandesa. Amb la mateixa humilitat he obert aquest blog.

dimarts, 19 de maig del 2015

Tertúlia del Niu d'Art, del mes de maig

La Tertúlia literària del Niu d'Art amb lam presència de Pep Salsetes, un bgran mestre de la restauració palesa el valor creatiu de valors poètics d'un cuiner i d'una cuinera. No només ho demostra amb fets sinó fent pedagogia de la cuina amb els llibres que ha escrit. Tenen ul valor afegit dels fruits de la terra i del temps i el de la cuina de casa. Els títols són: LA CUINA DE LES QUATRE ESTACIONS i el darrer LA CUINA DELS VALLESANS.
Una tertúlia que obre les portes a tothom amb la complicitat del restaurant El Jardí. La cuina també és cultura. M'agradaria que el menjador d'El Jardí s'omplís de gom a gom.Mentre ampliem el nostres coneixements de cuina podem assoborir un plal combinat, un entrepà, una beguda o el plaer d'escoltar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada