El meu pensament em porta, sovint, a reflexionar sobre els treballs de cultura popular i els seus conreadors, escriptors, artistes i esportistes. Molts valors de les lletres, les arts i els esports no reben l’atenció que penso es mereixen. Potser no són genials en la forma, però, sovint, ho són en el fons. I el fons és la font i la humilitat la seva grandesa. Amb la mateixa humilitat he obert aquest blog.

dissabte, 16 de gener del 2016

Presentació d'un llibre apassionant


El llibre de l'amic Jaume Rodri és una recerca i un descobriment des de la vessant de la història i des de la vessant de l'auto-descobriment de la personalitat de cadascú. Un llibre que busca la veritat històrica del personatge i dels fets però que en  aquesta recerca cada lector pot descobrir quina és la seva personalitat en el Jesús que es busca a ell mateix. Una lectura apassionant tan des d'el punt de vista històric com del psicològic i humà amb projecció transcendent.

Presentació


En la presentació d'aquest llibre s'hi vol agermanar la poesia i la música. La música de dues persones que la viuen intensament, com són  el Director de l'escola de música CEM Maria Grever, Parets, Sr. Ernest Briceño (violí) i Rafel Sala (guitarra) professor de les escoles de música municipals de La Garriga i Caldes de Montbui. Una de les curiositats de la presentació serà la interpretació d'una peça amb dos intruments de corda força antics i històrics. La meva amistat amb els dos músics ha estat el leimotiv de l'acte i una col·laboració més amb la il·lusió de fer arribar a la gent la curiositat de descobrir el poeta que cada persona porta dins seu ja sigui en el camp de la literatura, de la música, de les arts plàstiques i en tota activitat en la que la creativitat ajudi a desenvolupar l'esperit d'allargar la mà a tothom per a la creació d'un món més humà i feliç. La música i la poesia creen ambients de sensacions difícils d'explicar pel grau de benestar que es gaudeix.