El meu pensament em porta, sovint, a reflexionar sobre els treballs de cultura popular i els seus conreadors, escriptors, artistes i esportistes. Molts valors de les lletres, les arts i els esports no reben l’atenció que penso es mereixen. Potser no són genials en la forma, però, sovint, ho són en el fons. I el fons és la font i la humilitat la seva grandesa. Amb la mateixa humilitat he obert aquest blog.

dimecres, 12 de març del 2014

Seleccions Catalanes

La pàgina web de la Plataforma pro seleccions catalanes em convida a divulgar dos esdeveniments importants de l’esport català a nivell internacional. Sense fer soroll i treballant per Catalunya actualment unes vint federacions catalanes i escaig tenen el reconeixement internacional i formen part de les respectives federacions internacionals. Les notícies positives d’avui són:

A.- La Selecció Catalana d’Esquaix participa en el Torneig de les 6 nacions a Andorra amb  França, Noruega, Portugal, Suècia, Escócia i Catalunya.

B.- Campionat del Món de Korfbal. La Selecció Catalana hi participa. Se celebren als Paísos Baixos del 14 al 16 de març d’enguany.

Dues notícies molt positives d’abast internacional, mentre l’Estat Espanyol sanciona amb 3000€ a uns joves que a les portes de Mestalla abans d’un partit amb particicpació catalana cantaven Els Segadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada