El meu pensament em porta, sovint, a reflexionar sobre els treballs de cultura popular i els seus conreadors, escriptors, artistes i esportistes. Molts valors de les lletres, les arts i els esports no reben l’atenció que penso es mereixen. Potser no són genials en la forma, però, sovint, ho són en el fons. I el fons és la font i la humilitat la seva grandesa. Amb la mateixa humilitat he obert aquest blog.

dilluns, 27 d’abril del 2015

CEIM MARIA GREVER ET CONVIDA A VIURE MUSICALMENT

L'Escola de Música CEIM Maria Grever, de Parets del Vallès, dirigida per Ernest Briceño, obre les portes a tita aquella persona gran o petita que tingui la il·lusió de viure la música, tant desitjant tocar un instrument com esdevenir un caantant o simplement adquirir coneixements musicals. Una de les modalitats, plena d'humanisme, rau en la músicateràpia. Una escola amb pedagogia moderna, amb esperit obert i un tracte humà exquisit.
Una gran creació fou EL CONCERT CIRCULAR, una manera diferent de fer viure laa música al públic. Amb un palau d'esports de Parets ple, els assistents se sentien interiorment música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada