El meu pensament em porta, sovint, a reflexionar sobre els treballs de cultura popular i els seus conreadors, escriptors, artistes i esportistes. Molts valors de les lletres, les arts i els esports no reben l’atenció que penso es mereixen. Potser no són genials en la forma, però, sovint, ho són en el fons. I el fons és la font i la humilitat la seva grandesa. Amb la mateixa humilitat he obert aquest blog.

diumenge, 10 de maig de 2015

ROSA PERMANYER A LA GALERIA ARTEMISIAUna exposició verdaderament refrescant i il·lusionadora amb el tractament  cordial que en fa de la natura. El moviment en l’espai d’unes fulles o unes papallones creant un poema plàstic amb el blanc, el vermell i el negre. El negre de la realitat consistent, el blanc de la transparència de la veritat i el vermell del missatge que impacta. Un impacte visual que interioritza integrant en el tot el ser, el fer i l’estar. És art, fa il·lusió i està en la mirada. Rosa Permanyer ultrapassa la realitat, la poetitza espiritualitzant-la i la interioritza en l’emotivitat. Dues imatges en diferents vibracions, fulles i papallones, però amb dos missatges artístics i poètics perquè les fulles dels arbres en moviment són els dits de la natura que polsen les notes del vent i el de les papallones que volen transportades per la música de l’espai. Una
pintura que crea il·lusió, que porta missatge i que dialoga obertament. Una diàleg acompanyat en l’acte inaugural per les notes de la guitarra de Rafel Sala desvetllant les tonalitats musicals dels colors en una demostració del globalisme existent entre les belles arts. És el despertar la musicalitat una de les qualitats definidores de l’exposició que Rosa Permanyer, de Caldes de Montbui, presenta a la Galeria d’art ARTEMISIA de Les Franqueses del Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada