El meu pensament em porta, sovint, a reflexionar sobre els treballs de cultura popular i els seus conreadors, escriptors, artistes i esportistes. Molts valors de les lletres, les arts i els esports no reben l’atenció que penso es mereixen. Potser no són genials en la forma, però, sovint, ho són en el fons. I el fons és la font i la humilitat la seva grandesa. Amb la mateixa humilitat he obert aquest blog.

dijous, 15 d’octubre del 2015

Plataforma pro seleccions catalanes

La Plataforma pro Seleccions catalanes és una entitat que treballa universalitzant l'esport de casa nostra, reivindicaant el dret de tenir seleccions pròpies en els Jocs Olímpics, Campionats Mundials i  esdeveniments esportius internacionals. Els èxits assolits són rellevants perquè uns vint Federacions Catalanes gaudeixen del reconeixement internacional i els seus equips són convidats a llurs competicions. 
Per parlar-nos de la importància de l'esport català i la seva internacionalització, el Vicepresident Sr.Sergi Blàzquez compartirà tertúlia amb nosaltres. La resposta de l'esport de Parets del Vallès farà sentir la seva veu en un col·loqui debat que promet ser molt interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada